RSS

Ensiaskeleet…

09 Maa

Vuodesta 1999 tähän vuoteen 2012 on ollut pitkä tie, tarinaa riittäisi kerrottavaksi vaikka kuinka paljon. Kunhan pääsemme eteenpäin, tulen varmasti kertomaan ja pohtimaan näitä tarkemmin oikealla hetkellä.

Tällä hetkellä otan kuitenkin uudenlaisia ensiaskeleita, melkein samoin tuntein kuin ensimmäiset ensiaskeleet rodun parissa 13 vuotta sitten, mutta nyt paljon varmempana, kokeneempana ja intohimoa täynnä, minulla on päämääriä, en enää vain harhaile uteliaana. Nämä ensiaskeleet eivät ole olleet yhtä helppoja kuin aikaisemmat. Kokemus tuo myös riskejä ns. tieto lisää tuskaa 🙂 On onni kuitenkin, että näitä ensiaskeleita on ollut tukemassa mitä parhaimmat tukijoukot. Juuri silloin kun tunnen harppovani tyhjään, olen saanut ojentavan käden. Yhteistyön helmiä 🙂

Muutamien vuosien ajan on rakentunut entistä vahvempi mielikuva päämääristäni ja siitä mitä haluan Adatza’s nimen edustavan, arvostan kovasti tunteitani kohdatessani rodun ensikerran, en halua koskaan kadottaa sitä tunnetta, sitä ”ensi rakastumista”, arvostan paljon pitkän linjan kokeneita kasvattajia ja rodun kotimaata. Olen kuitenkin saanut lisää eväitä ja myös uusia näkemyksiä ja uskon, että uskaltamalla luottaa omiin vaistoihini, kantaa mukanani jotain vanhaa ja jotain uutta, pääsen eteenpäin. Haluan myös kannustaa avoimuuteen ja yhteistyöhön, hyvä ja luottamuksellinen yhteistyö voi poikia lukemattomia mahdollisuuksia monille ihmisille, se ei todellakaan ole aina pois vain muilta. Kiitos kaikille ihanialle yhteistyömahdollisuuksille.

Nämä ajatukset kulkevat blogin mukana ja tulen niitä avamaan enemmän myöhemmin, nyt käymme välillä itse asiaan 😉

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 09/03/2012 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: