RSS

1.3.2012 lähtölaskenta alkaa…

09 Maa

Ilonan juoksu odotettiin alkavaksi helmikuun lopulla / maaliskuun lopulla, mutta juoksua odotellessa sain myös jännittää, että alkavatko juoksut sellaiseen aikaan, että mahdollisuus saada siemeniä kyseisestä uroksesta suomeen on otollinen. Välillä olin jo sortua malttamattomuuteen, mutta tässä kohtaa ei auttanut kuin odotella, mitä tuleman pitään.

Kun Ilona alkoi tiputtaa, kaksi päivää ajattelin, että entäs jos vain luulen, ei tämä näin vaikeaa ole aikaisemmin ollut, entäs jos se ei olekkaan vielä juoksu. Piti odottaa muutama päivä ennen kuin uskalsin edes ääneen sanoa, kyllä juoksu on alkanut :))) syvä huokaus ja kirjettä rustamaan englantiin, sekä asioiden järjestelyä.

Asioiden ei ole tapana mennä aina suunnitelmian mukaan, ei tälläkään kertaa. Aikaisempien kokemuksien jälkeen olen myös huomannut, että pienet vastoinkäymiset  saattavat lopulta tuoda onnea, toivotaan, että tästä todella seuraa vielä jotain onnellista. Liian helpolla ei ainakaan olla päästy.

Kun Ilonan juoksu alkoi, Suomessa 2 siementävää eläinlääkäriä olivat viikon lomalla, vähintään, haukoin henkeäni ja ajattelin, tämä ei voi olla totta, on se? mitä nyt? etenin suunnitelmista A, suunnitelmaan B ja siitä C:n ja välillä taas B:hen. Nämä loput 2 eläinlääkäriä olivat paikalla jos olivat tai vain muutaman päivänä? tämähän oli suorastaan arpapeliä. Mielessäni jo pyöri, että miten muut onnistuvat siementämään narttunsa, jos tämä on todella näin tuurista kiinni, tarvittiin jo onnea selvitäkseen tässä. Tässä kohtaa en tuntenut olevani lainkaan onnekas, mutta jos jotain onnen murusia tilanteesta löysin, niin parhaat päivät ainakin osuvat viikolle.

Onneksi asioiden selvittäminen englanninpäässä sujui hyvin ja pikkuhiljaa sirpaleista alkoi kasaantua jotain kokonaisempaa. Monena päivänä soittelin ympäriinsä selvittämässä asioitani ja purkautumssa ystävilleni. Ihme kyllä hetkittäin osasin jopa tyyntyä kotona ja olla ajattelematta asiaa.

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 09/03/2012 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: