RSS

Ilona & Gav

18 Maa

Miksi tämä yhdistelmä?

Olen pyrkinyt etenemään maltillisesti ja uskon, että parhaaseen lopputulokseen on mahdollisuus, kun antaa aikaa. Olen ollut aktiivisesti rodun parissa lähes 13 vuotta, kokenut uusia asioita, saanut tietoa sekä neuvoa, tutustunut upeisiin ja taitaviin ihmisiin, jotka ovat jaksaneet auttaa.

Lähtö kohta pentuetta suunnitellessa on luonnollisesti saavuttaa sellaisia pentuja, joita itse itselleni haluaisin, tinkimättä rotuominaisuuksista, luonteesta, terveydestä. Olen saanut seurata emän Ilonan ensimmäisen pentueen kehittymistä ja päässyt ns. rodun ytimeen. Kun ystävieni avustuksella sopiva sulhasehdokas ensimmäiselle pentueelle löytyi, en voinut ummistaa silmiäni. Tässä se on, 10 vuoden haave, unelma ja tavoite. Yhdistelmässä kohtaavat ja täydentyvät monet asiat, joita pidän tärkeinä ja tavoittelemisen arvoisina. Toivomme parasta 🙂

Haluan syvästi ja suuresti kiittää Tarja Hovilaa (Adamant’s) & Antti Hokkasta (Glamorly) joiden vilpittömällä avulla, tiedoilla ja taidoilla, tämä mahdollisuus on nyt saavutettavissa! Thank you for this Tarja, Antti, Bob & Frances!

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 18/03/2012 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: