RSS

Pennut 7. viikkoa 5. vrk

04 Hei

Aika rientää, aivan liian lujaa.. kehitystä on tapahtuntu suuntaan ja toiseen. Suurimpia ja päällimmäisimpiä ajatuksia nyt kun pennut ovat kohta 8.viikkoa on tietenkin, että ikuisesti en voi näitä ihania luonani pitää. On siis kohta aika irroittaa ja koska jokainen pentu on niin äärettömän tärkeä ja rakas on lohtuni, että tiedän niiden menevän hyviin koteihin, todella hyviin.

No näistä iloisempiin asioihin, eli pentujen kuulumisiin. Tänään suurta ylpeyden aihetta olivat pennut järjestäneet yksin ollessaan. Kun pennut rupesivat 3-4 viikkoisina kävelemään ja tekemään myös tarpeita, vaihdettiin laatikkoon pesäkoppeihin tarkoitettua Rutirexiä, joka on erittäin kätevä pienten pentujen kanssa. En ollut itsekkään oikein varma missä vaiheessa siitä luovutaan, vai luovutaanko ollenkaan ennen kuin pennut lähtee uusiin koteihin.

5-6 viikkoisena päätin kokeilla lisäksi pennuille myytäviä imukykyisiä alusia, joita oli asunnossa silloin kun pennut olivat vapaita. Pennut osasivat pissata niiden päälle niin hyvin, että kun vaihdoimme pentulaatikon aitaukseen, laitoimme myös sinne niitä. Ensimmäisenä päivänä pennut kakkivat ja pissivät joka paikkaan, mutta jo toisena päivänä ne tajusivat aluset ja tekivät tarpeet aitauksen toiseen päähän alusille. Viikkojen aikana ollessaan vapaana, ilopissiä ja kakkia joskus tulee vähän mihin suuntaan sattuu.

Tänään kun tulin töistä kotiin, oli kaikki pissit ja kakat tehty vain alusille, eikä alusia oltu revitty, eikä muutakaan pahoja tehty… voi mamman mussukat ❤

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 04/07/2012 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: