RSS

Pennut 8. viikkoa

06 Hei

Pennut ovat todella eläiväisiä, nyt ne oppivat nopeasti ja kaiken, seuraavat kaikkea ja uteliaana viipottavat menemään. Vieraita on käynyt pentuja katsomassa ja olen tehnyt osan pentujen kanssa kyläreissuja, reippaita ovat kaikki liikenteessä.

6-7 viikon ikäisenä kasvuvauhti kiihtyi ja jalkaa tuli reilusti, nyt kun ne ovat 8 viikkoa on kasvu taas tasaantunut ja alkaa tulla massaa. Erityisesti Boss on ottanut massaa ja rupeaa näyttämään jo urosmaiselta. Ruoka on maistunut kokoajan kaikille hyvin.

Pennut ovat aivan ihania, mutta voi että miten ne osaa myös keksiä kaikenlaista. Tässä voisin hieman valaista miten hienosti rytmin ovat oppineet.

Aivan alkuaikoina pennut heräsivät itse noin klo 5-6, satunnaisesta 4, maissa, syönnin jälkeen ne osasivat vielä jatkaa unia. Nyt pennut ovat hienosti oppineet nukkumaan niin, että nukkuvat niin pitkään kun mekin nukumme. Kun ne kuulevat minun tulevan. Ensimmäisenä käydään ulkona, sitten syödään ja uudestaan ulos. Viimeaikoina pennut ovat olleet tosi siistejä yöaikaan ja tarkasti pissivät alusille <;3

Lähes aina kun olemme kotona, pennut ovat vapaana kanssamme arkista elämää opettelemassa. Aidatulla alueella ne ovat yöllä ja yksin ollessa. Pennut ovat oppineet olemaan yksinkin hienosti.

Pennut ovat oppivaisia, ne lukevat jo hämmästyttävän paljon minua ja tekemisiäni, seuraavat ja ennakoivat, että mitähän se nyt meinas tehdä 😉
Ruoka on hyvä motivaatio ja kun ne oppivat istumaan, ne ovat alati tarjoamassa sitä kun olen ruokakuppien lähellä 😉

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 06/07/2012 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: