RSS

Estelle

28 syys

Estelle (Adatza’s Diamond Intense) on Estelle, myös eräänlainen villi tapaus, jota ei voi selittää, pitää kokea. Ketään ei missään tapauksessa pitänyt jättää kotiin, mutta kun matkaan tuli mutkia, Estelle pakkasi matkalaukkunsa ja päätti, että minä tyttöpä jäänkin kotia. Sitä tässä varmaan edelleen sulattelen.

Estelle on aivan mahdoton, kerta kaikkiaan ja ihana. Estelle oli kovin pieni tyttö, kun hän kipusi pentulaatikosta pois ja karkasi äidin kainaloon, muut eivät vielä päässeet laatikosta pois. Nyt häntä eivät tässä maailmassa pidättelekkään mitkään aidat.

Estelle kun hän on mikä on, aina menossa tai tulossa tai vähintäänkin suunnittelun asteella. Tavattoman kiltti ja herttainen, mutta ronkkii kaikki paikat, puree, nypeltää, tutkii, kiusaa… lista on loputon. Odotan hartaudella aina kun saan sisaruksia hoitoon leikittämään Estelleä 😉

Estelle on virallinen juhlakalumme ja seurapiiri viihdyttäjä, hän pitää huolta, että missään ei ole tylsää ja tätä odotan ”innolla” lokakuun pentunäyttelyssä!

 
1 kommentti

Kirjoittanut : 28/09/2012 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

One response to “Estelle

  1. Sirkku Ingervo

    28/09/2012 at 20:26

    Ihana Tytteli!

     

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: