RSS

Merry Christmas & Happy New Year 2013!

20 Jou

Tämän vuoden viimeisiä päiviä viedään ja hyvä niin, sillä vuosi on ollut vaikea, kipeä ja surullinen, oikeastaan jo heti ensimmäisestä päivästä alkaen, mutta kun alkaa uusi vuosi 2013, alkaa uudet onnellisemmat tuulet.

Elämmässä on toki monia tärkeitä asioita ja kerta kaikkisen ihania kokemuksia mahtuu tällekkin vuodelle. Suurimpana haluan mainita mm. Ensimmäisen pentueemme syntyminen! Odottamisen… Odottamisen ja odottamisen tuloksena syntyi maailmaan 5 pientä uutta elämää, jonka ihmeellistä kasvua ja kehitystä sain seurata. Sitä ei todella voi kuvitella 8 viikkoisesta pennusta, millaisen matkan se tekee syntymästä tähän päivään. Aivan ihana kesä pentujen kanssa, unohtumaton <;3

Olen myös äärimmäisen onnellinen, että mummokoiramme Ada on vielä täysillä mukana, kuten muutkin koiramme. Näyttelyrintamalla Ada liiteli komein tuloksin debyyttiä veteraaneissa, sijoituksia tuli noin muutenkin kaiken kaikkiaan koirilla kivasti ja Enyasta leivottiin uusi suomen muotovalio!

Laumamme kasvoi iloksi vai kauhuksi, meidän omalla Estelillä. Syksyllä Estelle sai odotetun pikkuveljen kun Ralph saapui Helin luokse yhteisomistukseen. Tällä kaksikolla on suunnitelmia meidän päänmenoksi, vaikka millä mitalla 😉

Aika monta asiaa mahtuu tähän vuoteen ja näillä eväillä on äärettömän mielenkiintoista jatkaa ensivuoteen. Kiitos ystäville (erityisesti Heli, Antti, Sanna, Niina, Tarja, Eija, Kati ja Tiina), muille tukijoukoille ja kasvatin omistajille (Ulla & Rami, Helena & perhe, Repekka & perhe, sekä Päivi, Jukka & perhe) tästä kuluneesta vuodesta!

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 20/12/2012 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: