RSS

Vienon kuulumisia ja uuden vuoden toiveita

05 Tam

Keväällä 2012 aloin mielenkiinnolla seuraamaan Kristan pentuhanketta ja ajatuksissa alkoi pyöriä vastustamaton ajatus… Pieni rinkeliprinsessa! Sille kuumeelle ei ole kuin yksi parannuskeino, joten Vieno tuli perheeseemme 10-viikkoisena heinäkuussa 2012. Pieni, suklaanruskeakirjava paketti, jolla oli kyyn kuvio selässään sulatti kaikkien sydämet <;3 Alussa hänen nimekseen piti jäädä Kristan antama Twiggy, mutta pikkuhiljaa se alkoi taipumaan suussa suomalaiseksi Vienoksi ja lopulta huomasin hänen näyttävän surusilmineen aivan Vienolta, joten nimenmuutos oli väistämätön. Perheemme Simo-springeri (Fin Mva Adamant’s Perfect World) oli aluksi hieman hämillään uudesta tulokkaasta ja piti pennulle omaa koulutustaan talon tavoille, mutta pikkuhiljaa heistä on tullut parhaat kaverit.

Vieno on ollut alusta alkaen todella kiltti ja rauhallinen tyttö. ”Pentutuhot” ovat jääneet aikalailla minimiin. Yläkerran porttikielto otti aluksi sen verran pieneen kupoliin, että hän kävi pariin kertaan tekemässä omat haisevat ja märät mielenosoituksensa sänkyymme…Ilona-äidin tapoja kuulemma ja sisäsiistiksi Vieno oppi jo n. 4 kk:n ikäisenä. Samoihin aikoihin Vieno teki näyttelydebyyttinsä paikallisessa Match Showssa lyöden kaikki ällikällä sijoittuessaan BIS-3:ksi! Hän oli kuin syntynyt kehään esiintyen rauhallisesti ja sulattaen tuomarien sydämet. Hieno aloitus uralle; toivotaan hienoja hetkiä ja saavutuksia virallisissa kehissä! Kristan ja Estellen kanssa suuntasimme lokakuun lopussa pentunäyttelyyn Lahteen, jonne myös Selma-sisko saapui. Kolmikko esiintyi edukseen Selman viedessä voiton ja muut saivat kp:t. Hyvä me!! Estelle-siskon kanssa Vieno onkin saanut viettää jonkin verran aikaa käydessään ”kotona” vierailulla pariin otteeseen ja heistä on tullutkin parhaat kaverukset.

Tätä kirjoittaessani vietetään vuoden 2012 viimeisiä päiviä ja ajatukset karkailevat jo uuteen vuoteen. Vienosta on mielestäni kasvamassa hieno ja kaunis koira, jossa olen jo pentumaisen ilmeen takaa näkeväni jo jotain aikuismaistakin ja ilmeissä häivähdyksiä äidistään. Vieno muuten päätti, että 6 kk:n iässä on aika aloittaa naisten jutut ihan oikeasti ja juoksu alkoi päivälleen puolivuotispäivänä! Toivon, että tuleva vuosi tuo tullessaan mukavia yhteisiä hetkiä ja muistoja, hedelmällistä yhteistyötä Kristan kanssa ja ehkäpä menestystäkin näyttelyissä. Pääasia on, että Vienosta kasvaa tyytyväinen, iloinen ja tasapainoinen springerineiti. Tietysti Kristaa ja Adatza’sin kasvatustyötä ajatellen toivon, että Vieno jossain vaiheessa pystyy täyttämään ne odotukset, joita siihen pennusta (tai jo pentueen suunnitteluvaiheesta) lähtien on asetettu!

Hyvää uutta vuotta kaikille sisaruksille, muulle Adatza’sin jengille ja ”faneille”! Kiitos Kristalle yhteistyöstä ja luottamuksesta antaessasi kultakimpaleesi hoivaamme!

– Helena & Vieno –

p.s. Kuvia lisäämme juttuun vielä!

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 05/01/2013 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: