RSS

Keväisiä talvipäiviä

26 Maa

Vietimme tyttöjen kanssa keväisiä talvipäiviä kun kerrankin sää suosi vapaalla. Lunta on vielä ihan tuntuvasti, mutta silti ilma hönkii kevättä ja on vain ajan kysymys koska talvikelit ovat takanapäin.

Maanantaina käytiin hieman hiihtelemessä ja koirat saivat nauttia vapaana juoksemisesta jäällä. Jostain syystä Enya ja Estelle tykkäävät lukea suksien vierellä, vaikka lääniä olisi juosta missä vain.

20130418-123945.jpg

Viimeisiä keväisiä talvipäiviä

Tiistaina puolestaan kävimme Suonenjoella isolla jäällä juoksentelemassa tanskandoggi Tyynen ja pikku Mairen kanssa. Tytöiltä meni kirjaimellisesti pupu pöksyyn, koska kaverilla oli kokoa niin paljon. Loppu lenkistä ei ehkä pelottanut ihan niin paljon 😉 ei näistä kyllä ainakaan mun suojelijoiksi olis jos petoja tulee vastaan.

Sunnuntaina tiedossa onkin vähän muita asioita, sillä matkaamme melko monilukuisena Korpilahdelle näyttelyyn. Siitä onkin aikaa reilusti, joutuu ehkä miettimään mitä sinne pakataan ja mitä siellä kuuluu tehdä 😉 sentään olen koirien laiton aloittanut jo alkuviikosta… Historiallista 🙂

Keskiviikkona emme pääse nauttimaan kokoajan talvipäivästä, mutta Estellellä toimintaa riittää työkoirana ”Nurse – Estelle” ja iltapäivällä kyläkoirana Pasin ja Wellun luona.

20130327-101059.jpg

Työkoira ”Nurse – Estelle” 😉

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 26/03/2013 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: