RSS

Juniorien debyytti Korpilahdella

01 Huh

Puolenvuoden näyttelytauko katkaistiin suuntaamalla Korpilahden ryhmänäyttelyyn 31.3. Eikä sen enempää tai vähempää kuin auto täynnä koiria ja ihmisiä.

Omista koirista matkaan lähtivät Ada, Estelle ja Selma. Sekä turistiksi Sanna Pasin kanssa ja Heli Ralphin kanssa. Paikalle oli tulossa iso kasa tuttuja ja varsinaiset sukukokoukset. Pasi pääsi tapaamaan siskoaan Fionaa ja äiti Thelmaa. Minulla puolestani oli hikiset paikat, sillä juniori lapset debytoivat, kuten myös mahdollinen kasvattajaluokka.

Tuomarina Korpilahdella oli mentorini ja rotuspecialisti Tarja Hovila (kennel Adamant’s). Oli erittäin mielenkiintosta päästä Tarjan kehään näiden kaikkien sprinkkuvuosien jälkeen ja mielenkiinnolla seurasin arvostelua.

Juniorit olivat tänään varsin ERInomaisia, joten voiko tyytyväisempi ollakkaan 🙂 Esiintyminenkin meni mukavasti, vaikka ekaa kertaa tosi toimissa oltiin.

Adatza’s Boss In Motion ”Into” ERI/2
”tulossa”

Adatza’s Diamond Intense ”Estelle” ERI
”Feminiininen juniorinarttu. Erinomaista tyyppiä, oikeat pmittasuhteet. Kaunismuotoinen feminiininen pää, hyvä ilme, hyvä kaula. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko ja eturinta. Sopusuhtainen runko, hieman lyhyt jyrkkä lantio. Sopusuhtaiset kulmaukset. Hyvälaatuinen vielä hieman niukka turkki. Liikkuu hyvin, ylälinja saisi rentoutua paremmin liikkuessa. Miellyttävä luonne.”

Adatza’s Emporio She ”Selma” ERI/1, SA, PN-2, vara-SERT
”tulossa”

Adatza’s Miracle So Magic ”Vieno” ERI/4
”Feminiininen, ikäisekseen hyvin kehittynyt juniorinarttu. Erinomaista tyyppiä, oikeat mittasuhteet. Hyvänmallinen pää, jossa kuono-osa saa vielä täyttyä. Hyvä kaula, hyvin kehittynyt runko ikäisekseen. Kokonaisuuteen sopiva luusto. Hieman etuasentoinen lapa, hyvin kulmautunut takaosa, hieman lyhyt jyrkkä lantio. Liikkuu ryhdikkäästi, hyvällä askeleella, etu- ja takaliikkeissä vielä löysyyttä. Hyvä turkinlaatu. Miellyttävä luonne.”

Engwell’s Suzy Quattro ”Ada” ERI/1, SA, VSP-veteraani

Adatza’s kasvatta ROP-kasvattaja
”Kaunis tasainen luokka. Kaikki ovat erittäin hyvän kokoisia, erinomainen rotutyyppi ja mittasuhteet. Kauniit tyypikkäät päät. Ikäisekseen hyvät rungot, sopusuhtaiset luustot, oikealaatuiset turkit. Tyypilliset liikkeet, hyvä rytmi ja miellyttävät luonteet. Onnittelut kasvattajalle.”

Spanieli pyykki jatkuu tulevanakin viikkona, kun suuntamme sunnuntaina Liperin ryhmänäyttelyyn. Eikä valmistelut ainakaan vähenny, koska mukaan tulee myös pitkästä aikaa mamma koira Ilona, joka tekee paluuta kehiin ainakin joksikin aikaan 🙂

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 01/04/2013 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: