RSS

Springers on the road

27 Huh

Tätä reissua olin odottanut jo pitkään, ensimmäinen pitkä näyttelyteissu aikoihin ja ennenkaikkea Sofi (Adatza’s Curious In Control) neidin tapaaminen Hyvinkäällä!

Saavuimme jo aikaisin hyvinkäälle ja aamutouhuihin ensimmäisenä kuului Sofin trimmaus. Sofi oli kehittynyt huimasti, siitä on kasvanut jo aikuisen näköinen tyttö. Ulkonäkö muistutti paljon Estellen ja Inton tyyppiä, sekä luonnetta löytyi vähintään yhtä paljon!

Aamukahvien jälkeen oli luxusta mennä about 200metrin päähän näyttelypaikalle. Aluksi Sofi neiti, joka oli ensimmäistä kertaa näyttelyssä, oli hieman sitä mieltä, että häkissä ei oi mukavaa yksin, mutta päivän mittaan se malttoi jopa torkut ottaa siellä. Sääolosuhteet koettelivat välillä sateen ja kylmän muodossa, mutta mahtui väliin vähän aurinkoakin 🙂 Kaiken kaikkiaan kaikki esiintyivät hyvin ja mukavin tuloksin lähes 40 koirasta.

Adamant’s Renaissance Man ”Ralph” JUN ERI/2, SA
Adatza’s Diamond Intense ”Estelle” JUN ERI/1, SA
Adatza’s Curious In Control ”Sofi” JUN ERI/3
Adamant’s Birthday Party ”Ilona” VAL ERI/3

IMG_7023

Adatza’s Curious In Control ”Sofi” 11 kuukautta ensimmäisessä näyttelyssään.

IMG_7072

Adatza’s Curious In Control ”Sofi” neidin kaunis pää.

Päivän päätteeksi poikkesimme vielä Sofin luona ja sisarukset pääsivät leikkimään keskenään. Kuvia tulossa myöhemmin! Kiitos Ullalle Sofin hyvästä hoidosta.

Seuraavana matkamme johti Lahteen ja hotelli Cumulukseen. Uteliaat spanielit pitivät huolen siitä, ettei päässyt liian nopeasti sänkyyn makoilemaan. Toivoinkin salaa, että päivän riennot alkaisivat jo nuorisoa vähän väsyttää 😉 ja juuri kun alkoi tunnelma olla lähellä nukkumista, kuului käytävältä ja huoneista pikkukoirien haukuntaa kera vinkulelun! Siitähän se poliisi Estelle riemastui ja jatkuvaa pientä hönkimistä sekä puhinaa kesti kolmeen asti yöllä.

Pirteänä uuteen aamuun Lahden KV näyttelyyn, päivä kului nopeasti, mutta silti taisi jo reissuväsymys vähän vaivata. Tarvitsemme vielä harjoitusta lisää 😉

Adamant’s Renaissance Man ”Ralph” JUN ERI/2, SA
Adatza’s Diamond Intense ”Estelle” JUN EH/4
Adamant’s Birthday Party ”Ilona” VAL ERI/2, SA

Reissussa oli mukavaa, näimme monia ihania tuttuja! Mutta kyllä kotiin on kiva palata. Vierivä kivi ei sammaloidu, ensiviikonloppuna turnee vol 2. Oulainen – Kajaani.

IMG_7123

Adamant’s Renaissance Man ”Ralph” 9 kuukautta

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 27/04/2013 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: