RSS

Sillä hetkellä se tuntui hyvältä ajatukselta

05 Tou

Tämän aamun ja aamupäivän tunnelmat voisi lyhyesti kuvailla, että ”Sillä hetkellä se tuntui hyvältä ajatukselta”. Vietimme yön Kajaanissa hotellissa, muutaman kilometrin päässä ja liian hyvinhän tämä olisikin mennyt ilman näitä 😉

Aamulla kun olin viemässä koiria autoon ja kaikki muu oli jo valmiina, jotta voimme rennosti syödä aamupalan ja hipsiä kohti näyttelypaikka… MUTTA… Siinä samassa hetkessä pysähdyin ja tuijotin jähmettyneenä, leuka kiinni asfaltissa oikeaa etupyörää, joka oli, mitäs muutakaan, kuin TYHJÄ!!!! Totaalisen tyhjä! Siitä vähän aikaa oli olo, kuin muurahaisella, pyörin edestakaisin, en meinannut saada ajatusta kiinni, avaimet ja kännykkä eivät millään taskusta löytänyt käteeni! Tilannetta ei suinkaan helpottanut se, että taivaalta tuli lunta ja räntää.

Piti yrittää ryhdistäytyä ja tehdä pikapäätöksiä, koirat autoon ja hakemaan Heliä, kera tavaroiden hotellilta… Varmaan kiva lähtö ”kamat kasaan, rengas on tyhjä!” 🙂 autolla pää meinas tyhjentyy, yritin ratkaista tilannetta parilla puhelulla, mutta tuloksetta. Kello tietenkin tikitti eteenpäin! Harmi kun ei ollut Hiljan ja Lauran numeroa.

Pääsyimme vaihtoehtoon C, soita taksi! Koska näyttelypaikalle ei ollut kuin muutama kilometri. Matkaan otettiin koirien lisäksi vain välttämättömät. Koirat oli ihmeissään, kun matkasinne isolla tilataksilla ”VIP-kuljetus” suoraan näyttelyn pääovelle. En oikeastaan tuloksista huolimatta hirmuisesti nauttinut koko näyttelystä, ajatukset olivat kotiin lähdössä ja miten päästään edes matkaan. Mutta tulokset olivat hyviä!

Adamant’s Renaissance Man ”Ralph” jun PU-1, SERT, VSP

Adamant’s Birthday Party ”Ilona” val PN-2

Adatza’s Diamond Intense ”Estelle” jun ERI/1 (viidestä junnusta)

Onneksi on olemassa vielä niitä oikeita auttavia ihmisiä, jotka eivät kahta kertaa mieti auttaakko vai eikö! Hilja ja Laura tarjoutuivat heti auttamaan ja saimme kyydin takaisin autolle.

Enää ei meillä ollut kiire, mutta tunnelmat, eivät olleet katossa. Piti purkaa autoa, selvittääksemme missä vararengas on. Ohjekirja kourassa, tuiskussa etsin tarvittavia välineitä autosta. Löytyi mutteri, jota vääntämällä, yllätykseksemme pohjasta tippui vara-rengas! Soittelemaan tiepalvelulle renkaan vaihtoa, koska arvatenkin, sitä ei juuri ole tullut kummankaan harjoiteltua. Rengas saatiin vaihdettua, mutta siihen ei vielä loppunut tämä… renkaan yhdestä pultista oli mennyt kierteet ja sitä ei saanut kunnolla kiristettyä, jotta se ei menisi poikki. Piti siis ajaa koko matka rauhallisesti noin 80km nopeudella. Tämän lisäksi räntää tuli kokoajan, kaikki oli märkänä tai kuraisia ja auto oli hyrskyn myrskyn tavaroista. Päästiin ainakin matkaan!

Jokainen kilometri oli huokaus ja helpotus, vaikka kesti normaalia pidempään. Pultti kesti kotiin asti, mutta katkesi itsekseen heti, kun otettiin pölykapseli pois. Tästä reissusta toipuminen saattaa viedä hieman enemmän aikaa 😉

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 05/05/2013 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: