RSS

Agiliitoa

30 Tou

Estelle agility alkeiskurssin osa 3, paitsi, että yövuoron vuoksi meiltä jäi 2 kerta välistä. Onneksi ei jääty paljosta paitsi js suureksi iloksi huomasin, että työvuoroni sallivat pääsyn kurssien kaikille muille kerroille koko kesäkuun.

Tänään aloitettiin renkaalla, joka ei Estelleltä suuria vaatinut. Se pyrki heti keskeltä ja mieluusti. Etäisyyttäkin otettiin jo muutamia metrejä, sekä ohjattiin niin vasemmalta, kuin oikealtakin.

Tämän jälkeen vuorossa oli kaartuva putki, jonne Estelle lähti reippaasti, mutta puolen välin jälkeen askel hidastui, taisi kuitenkin vähän jänskättää, että mitä putken päässä onkaan. Sitten lisättiin hyppy ennen putkea ja samalla harjoiteltiin paikalla pysymistä esteen takana, Estelle ei vaan meinannut millään oivaltaa, että ai nyt saa tulla ja hypätä.

Lopussa harjoiteltiin esteen kiertämistä, aivan alkutekijöissä, mutta alku meni hyvin. Tätä melkein kotona treenattava. Haasteita lisää, kahden hypyn suora ja pitkäputki. Vielä ei pitkää matkaa pysy esteen takana yksin, mutta tuli komiasta hypäten ja suoraan putkeen… Jee!

20130531-234428.jpg
Yrjölänpuuroa, höystettynä porkkanalla ja hanhen rasvalla

20130531-234421.jpg
Valmis raaka-ateria kera hevosenlihan

Neljäskerta agilityä oli maanantaina 3.6 ja aiheena oli kepit. Kyllä meinas ensin emäntänin mennä sekasin, mutta kun sitkeesti sai ohjeita ni paremmin men kokoajan. Näihin tunnelmiin palaamme ensiviikolla.

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 30/05/2013 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: