RSS

Lisää metsätreenejä

19 Kes

Tänään tiedossa oli lisää treenausta metsässä… laahausjälkeä kanin kanssa otettiin Sofille, Estelle ja Ralphille.

Sofi meinasi heti alkuunsa revetä liitoksistaan kun odotimme jäljelle pääsyä. Alku vain oli sen verran intoa täynnä, että aikalailla sai jarrutella. Sofi ottaa herkästi ilmavainua ja kulkee pääpystyssä, sen sijaan että ensin rauhassa jälken alun katsoisi. Nenätyöskentely alkaa vasta myöhemmin ja selkeästi jälki menee paremmin silloin. Eteneminen on rohkeaa ja pupu löytyy nopeasti 🙂

Estellen alku lähes yhtä vauhdikasta, joutui kyllä alussa ohjaamaan, koska ei meinannut Estellekään nenä ihan osua oikeaan paikkaan. Suurinpiirteinen kulman jälkeen yhtäkkiä alkoi vähän jännittää, mutta hetken kuluttua löyty pupukin hienosti.

Ralphi on treenannut hieman enemmän kuin tytöt, mutta on kyllä luonnostaankin erittäin hyvä jälkikoira. Se ottaa jälken alun hyvin, etenee sopivaa vauhtia tasaisesti nenä maassa. Se ei juuri jäljeltä poikkea vaan jäljestää varmasti pupulle asti. Kantaa myös pupun mielellään tielle asti 😉 Ralphi treenasi tänään ensimmäistä kertaa lokilla, lokki kiinnosti kovasti, mutta ei älynnyt heti noutaa vedestä. Pari kertaa kun harjoiteltiin, niin johan alkoi lokki tulla hienosti ja varmasti perille asti, suoraan käteen.

1005066_643223762371642_957006734_n

Ralph noutaa lokkia vedestä.

7959_643223675704984_1970074201_n

Ralph kantaa lokkia.

Lopussa pääsivät Sofi, Estelle, Enya ja Indi vähän viilentämään itseään, joskis uiminen ei tahtonut maistua juuri kenellekkään tällä kertaa. Mukavaa oli silti. Treenaukset jatkuvat koko kesän ajan 😉

Eilen tehtiin mukava lenkki Estellen ja Sofin kanssa, kera ystävän. Sofikin sitten kävi ensimmäistä kertaa vedessä ja suureksi yllätykseksi, sekä Estelle, että Sofi päättivät kokeilla laiturilta hyppyä!

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 19/06/2013 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: