RSS

Jotain vanhaa, jotain uutta

01 Tam

Jotain vanhaa tuo tullessaan muistot hienoista saavutuksista ja hetkistä vuoden 2013 aikana. Jotain uutta tuo katse eteenpäin, kohti tulevaa vuotta 2014 ja sen tuomat uudet tuulet.

Vuosi 2013 ei mikään helppo, mutta siedettävä. Pidimme alkuvuonna lepoa ja aktivoiduimme vasta maalis-huhtikuun vaiheessa, kun pikkuset vintiöt tekivät debyytin juniori luokkaan. Tuloksiin on saanut olla kaikin puolin erittäin tyytyväinen, he ovat kuitenkin vielä niin nuoria ja kesken. Eikä aikuisetkaan huonosti pärjänneet ja olemmekin saaneet kilistellä maljoja uusille valioille.

Indi viettää makoisia kotipäiviä terveenä ja iloisena. Sekin tuntuu paranevan iänmyötä ja ensimmäistä kertaa tuntuu, ettei se tiputa kokonaan turkkia. Näyttelyt ovat rajoittuneet yleensä turkin putoamisen vuoksi, mutta nyt on ruvennut mielessä pyörimään, josko sitäkin puolta virittelisi tänä vuonna… Viimeistään 2015, kun ikinuori menee veteraani kehään 😉

Ada sairastui märkäkohtuun ja jalan nivelen tulehdukseen tammikuussa. Hetken jo pelkäsin, että tämäkö on merkki tulevasta alamäestä. Hyvällä hoidolla saimme rakkaan Adan takaisin ja entistä ehompana. Ada kävi säästeliästi näyttelyissä, välillä kaveri koira touhuissa ja muuten se viettää leppoisia eläkeläispäiviä. Kesäkuussa 2013, sain nostaa harvinaisen maljan, kun Adasta tuli Suomen Muotovalio, kera monien ROP- ja BIS-veteraani palkintojen kera ❤

Enya on kiertänyt aikaisempina vuosina reippaasti näyttelyitä, joten tämä oli välivuosi ja piipahdimme vain virossa. Enya on kehittynyt ja kaunistunut kokoajan, joten aika ei tee huonoa tässäkään. Turhaan ei reissuja ole tehty ja Enyasta tuli Eestin Muotovalio ja C.I.B Kansainvälinen Muotovalio!

* Lokakuussa Enyan silmät peilattiin terveiksi jo toistamiseen!

Ilona piti aikaisemmin mammalomaa ja palasi kehiin alkuvuodesta. Ilona on huippukunnossa ja pääosin esiintymisetkin on mennyt todella tyylillä. Vuoden aikana on tullut jokunen ROP haalittua ja kruununa C.I.B Kansainvälinen Muotovalio sekä C.I.E. Kansainvälinen Näyttelymuotovalio titteli! Lopulta Ilona sijoittui Suomessa kaikista englanninspringerspanieleista vuoden näyttely ess kisassa #7 sijalle 🙂

Ralph aloitti näyttelyt huhtikuussa ja vaikka onkin vielä poikanen, tuloksiin saa olla tyytyväinen. Monia sijoittumisia tuli, ROP ja VSP tuloksia, SERTejä peräti #11, juniori kilpailuissa hienoja BIS-sijoituksia, Eestin Juniori Muotovalio ja Suomen Juniori Voittaja 2013. Vuoden näyttely ess kisassa Ralph jakoi #7 sijoituksen Ilonan kanssa, ollen samalla Suomessa toiseksi paras uros!

* Lokakuussa Ralphin silmät peilattiin terveiksi!

Selma on käynyt hyvällä menestyksellä juniori luokassa ja nuorten luokassa, näyttelyissä. Useita sijoituksia, 2xSERTiä, lukuisia vara-Sertejä ja Valkovenäjän Muotovalio. Selman ollessa meillä hoidossa ollaan myös treenailtu taipumuskokeeseen.

* Lokakuussa Selman silmät peilattiin terveiksi!

Vieno on käynyt melko säästeliästi näyttelyissä, mutta hienoin tuloksin, saaden 2xSERTiä kasaan. Vieno on kova tyttö uimaan, joten taipumuskokeet eivät liene ongelma. Myös Vieno on käynyt yökylässä meitä ilahduttamassa välillä.

* Joulukuussa Vienon silmät peilattiin terveiksi!

Into on myös käynyt säästeliästi näyttelyissä, mutta hienona saavutuksena SERT ja VSP. Jatkuu…

* Marraskuussa Inton silmät peilattiin terveiksi!

Estelle kävi jonkin verran alkukesästä näyttelyissä ja tuli myös ERInomaista, sekä luokkasijoituksia ja voittoja. Hän on luotenkin hitaammanpuoleinen kehittymään, erityisesti turkin suhteen, joten odotamme aikuistumista. Taippareihin treenattiin ahkerasti ja alkaa osa-alueet olla hallussa 😉

* Lokakuussa Estellen silmät peilattiin terveiksi!

Sofi… jatkuu kaikkien osalta pian!

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 01/01/2014 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: