RSS

Hei me agiliidetään

17 Kes

Aloitettiin Estellen kanssa se agility huhtikuussa ja on ollut kyllä sellainen vuoristorata. Osa syy varmaan on Estellen hormoonit ja juoksut, mutta jossain vaiheessa tuntu, ettei tässä koirassa yksinkertaisesti ole mitään otetta… Milloin mentiin sata lasissa ja milloin silmät pyöri, kuin hedelmäpelissä.

Noh, nyt se ote alkoi viimein löytyä. Aikaisemmin Estelle oli mukanani jokusen tunnin ennen treenejä, joka olikin sopinut sille. Nyt vaikutti siltä, kuin se väsähtäisi, eikä meinaa keskittyminen enää riittää agilityyn. Estelle saa siis nyt levätä hyvin ennen treenejä.

Palkkausta piti miettiä uusiksi… Estelle rakastaa kaikkea riistaan liittyvää, joten kaninkarva ja kaninkarva narulelu must. Sekä yllätyksekseni suurimman suosion on tuonut Frolic makupala, johon Estelle hullaantui.

Olemme muusta syystä myös treenanneet kestävyyttä polkupyörälenkeillä pehmeällä pohjalla ja kyytipojaksi ostin harrastuksiin, sekä reissuihin Fitdogin energia- ja palautusjuomajauhetta. Tätä testaamme erityisesti nyt kesällä ja varsinkin, kun tulossa on fyysisempiä suorituksia. Raportoin tuotetestausta myöhemmin.

Agilityssä tehtiin persjättöjä, sokkoputkea ja irtaantumisia. Vire oli hyvä koko treenin ja keskityminenkin parempi pitkään aikaan. Aikaisempaa totaali uuvahtamista ei tullut, joten ehkä olemme oikealla tiellä. Vai oliko se sittenkin se hopea lautanen, jolta sai palkkaa? 😉

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 17/06/2014 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: