RSS

Matkaan lähden… Matkaan lähden…

23 Kes

Kodin ja työn tasapainottelun keskellä, tämän on ollut yhtä reissuin valmistautumista. Tähän väliin onkin sopiva kirjoitella, vähän ”näin matkustat” tyyppistä ohjeistusta 😉

Reissuun on mukava lähteä, mutta yleensä pakkaamisen koittaessa, sitä vääjäämättä mielessä pyörii ”että sillä hetkellä, tämä tuntui hyvältä ajatukselta”. Miljoona muistettavaa asiaa, maakohtaiset muistettavat, paperi show, muistilappua jne. Bussimatkan ihanuus on, ettei tarvitse itse ajaa, eikä yleensä vaivata päätä majoittumisista tai navigoida itseään eksyksistä.

Tällä kertaa kohteemme oli Venäjä ja bussimatka tietenkin. Ilmoittautumisvaiheessa pitää olla jo havainto monellako koiralla lähdetään, koska bussi täyttyy sen mukaan. Venäjälle tarvittiin viisumi, joten saimme kotiin lippulappusen täytettäväksi, johon kuului mm. Alle 6kk vanha passikuva, kopio passista, matkavakuutus ja täytetty kaavake. Koirilla puolestaan passissa on oltava ainakin alle vuoden vanha rabies rokotus ja halutessaan voi noudattaa 28 vrk madotusohjelmaa.

Lähdön hetki koitti ja monen monta muistettavaa asiaa oli taas. Omia tavaroita enimmäkseen, mutta mieleen tuli myös muutamia erittäin hyödyllisiä asioita, jotka kannattaa:

* Canicur (koiralle)
* Maitohappobakteerit (koiralle ja itselle).
* Paperia
* Vettä
* Koiran papereista, diplomeista ja valiotodistuksista kopiot.

Jatkuu…

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 23/06/2014 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: