RSS

Lähinäyttely Ristiinassa

20 Hei

Lauantaina oli tiedossa ”vilinää vilskettä”, kun kokoonnuimme isommalla porukalla Ristiinan kaikkien rotujen näyttelyyn. Ristiina on ihana näyttelypaikka ruohokenttineen ja epävakaasta sääennusteesta huolimatta vältyimme sateilta. Suunnittelimme jo ennen näyttelyä, että pidetään sitten kunnon picnic tuttujen kesken ja niimpä kasasimme teltat ja trimmipöydät aitiopaikalle.

Päivä oli todella helteinen, jopa ehkä liian… En vain ole helleihminen ollenkaan!!! Mutta kyllä kivaa oli, koirat vaan tahtoi väsyä, joten niitä piti pitää varjossa. Ralph edusti uroksissa ollen ns. ”PU-5”, arvostelu oli hieno, joskin tänään Ralph ei ollut sitä mitä tuomari haki… Hienosti poika jaksoi esiintyä!

20140721-225510-82510090.jpg

Ralph melkein 2 vuotta

Nartuissa kaikki sai erinomaisen ja kuumuudesta huolimatta esiintyivät varsin hyvin. Sofi ERI, Estelle ERI/4, SA ja Vieno ERI/3, SA. Ada reppana meinasi ihan hyytyä auringossa, mutta tuomari oli ihan hulluna Adaan 🙂 kyseli kokoajan, että miten Ada on niin hyvässä kunnossa ja upea turkki. Pyysii vanhaa koiraa varjoon ja sanoi, ettei tarvitse enää seisottaa, hän on nähnyt jo kaiken… Melkein kyynelehti, kun oli niin tohkeissaan 😀 Selma esiintyi extra hyvin ja jännittävässä PN-luokassa, voittaen nartut ja sai viimeisen SERT’n, sekä lopulta ROP! Ada oli hienosti PN-2 Selman perästä, sekä ROP-veteraani.

Isossa kehässä Selma pääsi jatkoon aivan kalkkiviivoille, kuten myös Ada… Harmittavasti kasvattajaryhmiin tuli tuomarin muutos, mutta koko porukka esiintyi hienosti! Kiitos kaikille mukana olleille ❤

20140803-232319-84199672.jpg

Selma 2 vuotta

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 20/07/2014 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: