RSS

Maailman Voittaja 2014 Helsinki

06 Elo

Tämä on vähän niin kuin koiraihmisen jouluaatto… Ei mikä tahansa koiranäyttely, vaan yksi maailman suurimmista! Tavalliset koiranäyttelyt kalpenevat tämän meganäyttelyhörhöjen yhteenkonoontumisen rinnalla. Välillä mietin mikä ihme saa ihmisen käymään koiranäyttelyissä, oikeastaan sehän on välillä melko rasittavaa ja turhauttavaa puuhaa. Iltakaudet puunaat ja peset koiria, pakkaat, siivoat auton, heräät aikaisin, matkustat maailman ääriin ja maksat vielä siitä kaikesta, että saat nuokkua kehän laidalla… Ja miksi, MUOVISEN NAUHAN VUOKSI! Tämä mielikuva on varmasti ainakin niillä, jotka nimittävät itseään ”en ole mikään näyttelyihminen” – tittelillä! Nämä edellä mainitut asiat tuskin ovat se ykkönen kaikille näyttelykävijöille, vaan intressinä voi olla muukin, kuten erilaisten koirien näkeminen, tuttujen tapaaminen, arvostelun saaminen, mahdolliset toiveet tuloksista. Varsinkin kasvattajan on erittäin hyvä päästä näkemään koiria ja ihmisiä kasvotusten, sekä keskustelemaan erinäisistä asioista.

Miettiessäni tulevaa Maailman Voittaja – näyttelyä, voin hetkellisesti palata ajassa taaksepäin vuoteen 1999-2000 kun ensimmäisen kerran näyttelykärpänen puraisi. Vielä silloin, kun mitkään tulokset eivät olleet ykkösjuttu. Näen melkein niillä samoilla silmillä tulevan näyttelyn. Tuolloin näyttely oli Turun Winter Dog Show, vähän eri mittakaavassa, kuin tuleva yli 21 000 koiran Maailman Voittaja 😉 tämä näyttely oli joka tammikuu suuri kohokohtani, menin näyttelypaikalle aamulla ja olisin voinut olla siellä koko päivän. Kiersin jokaisen hallin ja jokaisen kehän, silmät suurina ja lumoutuneena tuijotin erirotuisia upeita koiria, haaveillen itselleni sopivaa tulevaisuudessa. Kun näin kehässä hienon yksilön, se teki minuun lähtemättömän vaikutuksen… Tuolloin ei tulokset kiinnostaneet, sitä keskittyi vain ja ainoastaan koiraan. Niin kauniita, niin hienosti laitettuja ❤ kaikki myyntikojut kierrettiin huolellisesti useamman kerran ja tarkkaan mietittiin, mihin rahat laittaa 😉 veikkaan, että voin hetkellisesti palata tulevana perjantaina näihin tunnelmiin vuosien taa.

Tällä kertaa tosin nautin koiran laittamisestakin, pesin ja trimmasin huolella Enyan. Meillä ei ole mitään stressiä, eikä paineita! Aijon nauttia koko rahan edestä, vietämme laatuaikaa koirani kanssa, tapaan paljon ihmisiä ympäri maailman ja saan paljon muistoja. Maailman Voittaja on viimeksi ollut Suomessa 1998 ja nyt 2014, tämä on ensimmäinen kerta, kun pääsen näkemään kyseisen tapahtuman ja tiedän, etten ole mitään vastaavaa vielä kokenut. Tässä on kerrakseen vähäksi aikaa näyttelyhössötystä ja voi taas palata kotiin nauttimaan omista sohva championeista 😉 toivottavasti muutkin ottavat nämä yhtä rennosti!

20140807-014604-6364449.jpg

 
1 kommentti

Kirjoittanut : 06/08/2014 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

One response to “Maailman Voittaja 2014 Helsinki

  1. Eila Tamminen

    28/04/2015 at 20:06

    Vahingossa törmäsin sivustoosi…ja jatkoin ja jatkoin ja samalla Ihailin tavasta miten kirjoitat huolella ja suurella sydämmellä koiriasi kohtaa,en tiedä olenko nähnyt noin komei/kaunii koirii koskaan nähnytkään,niin pirun sieväksi ne olet saanutkin niin puhtaita karva kiiltää,mul loppuu sanat mut sen totean ja ilolla katselen kuviasi,nään oikeenki selkeesti Koiriasi pidät niin hyvin kun joku vain voi,ja koirista huomaa heillä on maailman paras emäntä ja koti…ja Blokisi on ihanasti selvästi rakkautta täynnä kirjoitettu,et tällänen 2 villiksen omistajanakin,olen sinusta ja koiristasi ylpeä,jaksan odottaa kun saan nähdä ylpeästä Kauniista Emosta & pennuistaan ihanan lutusii kuvia,ja jos nyt ymmärsin oikeen tää emä on myös Maailmanvoittaja/ko??? Vieraana Ihmisenäkin teille ❤ ❤ ❤ Toivotan ihanaa tulevaa Kesää ja Emolle Synnytykseen kaik onnensydämmet lähetän et kaikki sujuu Hyvin ❤ Terveisin Eila ❤

     

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: