RSS

Mejä-jäljen äärellä

05 syys

Oli aika mejä-treenien, jonne suuntasimme tiistaina. Omien työkiireideni vuoksi Heli oli alustavasti käynyt merkkaamassa reilu 600 metriä pitkät jäljet metsäänsä. Tiistai iltapäivänä kävimme yhdessä verettämässä jäljet ja voi mikä ihanuus oli astella uusilla metsäkengillä, aivan erilainen tuntuma, kun huonoilla kengillä. Ainoa ilonpilaaja oli parveilevat hirvikärpäset, joita Heli sai ahkerasti nyppiä minusta irti 😉 Teimme molemmille jäljille monta tapahtumaa, eli muutama makuu ja muutama kulma, sekä makuulla, että ilman.

Keskiviikkona suuntasimme Estellen kanssa iltapuolella jäljestämään jälkiä ja nyt oli myös varauduttu hirvikärpäsiin. Suunnitelmissa oli pitää nyt jälkiliina lyhyempänä, että mahdollinen siksak kuvio saataisiin hallintaan ja Estelle malttaisi keskittyä jälkeen suoraviivaisemmin. Myös makuita ja kulmia treenataan nyt tehostetusti, joten niihin olimme laittaneet verta enemmän. Vauhtia piisasi jälleen reilusti, mutta koska liina oli lyhyempi tasoittui vauhtia hiljalleen. Aina kun Estelle lähti tarkistamaan siksakilla en päästänyt kovin pitkälle ja heti kun se otti taas jäljen haltuun kehuin. Samoiten extrakehut tuli makauksien merkkaamisesta ja se auttoi tällä kertaa. Estelle merkkasi makaukset loistavasti, jopa meinasi kuoputtaa innoissaan niitä… Myös kulmat menivät paremmin. Jotain positiivista siis havaittavissa, vaikka treeniä vielä kaivataan. Kaato kiinnosti ja sitä yritettiin jopa kantaa kotiin asti.

IMG_2170.JPG

Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt.

Hirvikärpästen varalta meillä olikin nyt salaiset suoja-asut Helin kanssa. Selvittiin siis ilman näitä herhiläisiä, vaikka taisi eräs kovasti kytistää vetuketjun kohdalla, että pääsee poskelle hyppäämään. Nyt sitten treenaataan jälkiä säännöllisesti niin kauan, kuin lumi on maassa ja toivotaan onnistuneita suorituksia. Keväällä katseet kohti kokeita… Toivottavasti.

IMG_2178.JPG

Jälkimehtän kauhukaksikko.

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 05/09/2014 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: