RSS

Lenkitelle

27 syys

Koska mejä-treeneistä pitää välillä pitää vähän luovaa taukoa, olemme käyneet ahkerasti lenkillä. Postipoika toi dummyjä lisää, joiden kanssa pitäis myös treenata.

Ensiviikolla elämme jännän äärellä, mutta siitä lisää myöhemmin 😉

IMG_2455.JPG

Me ollaa viimeaikoina hitokseen paljon juostu ja reissattu. Ny me romahdetaan yhdres penikan kans. Penikka tuol nii pal takan ja mää täs nii pal eres. Ööööötä! Huoltaja meinas huome läks johonkin SuKoKan ”nii pal koirahullujen” kokoontumiseen aamul. Toivoopi rakkauella Bestin ❤

Sunnuntaina kokoonnuimme jälleen SuKoKan kasvattaja-akatemian koulutukseen, joka alkaa olemaan viimeisiä kertoja. Tehtävien viimeistelyä ja pohdintoja jälleen. Tämä kerta sisälsi koukeroita laista ja verotuksesta, koskien kasvattamista… What??? 😉 melko monimutkaista, mutta onneksi neuvoa löytyy, kun on tarpeellista. Samassa yhteydessä sai pohtia myös sijoitus- ja yhteisomistus koirien sopimuksia, sekä yhteistyökuvioita.

Nyt pitänee tehdä loppurutistus, jotta vuoden aherrus palkitaan ja saan todistuksen. Tehtävät ovat lähinnä itseä varten, omaa pohdiskelua, mutta mikään tehtävä ei voi mitata sitä arvoa minkä kurssilta sain, kun sai tutustua toisiin kasvattajiin. Saimme toisiltamme paljon tietoja ja kokemuksia, yhdessä on hyvä pohtia monia asioita. Suosittelen lämpimästi kurssia kaikille tiedonjanoisille.

Mielenpainuvaa oli myös silmätesti, joka suoritettiin arvostetun tuomarin Hans Lehtisen kanssa. Hasse on tuonut -70 luvulla erään arvostetun springerin Englannista Suomeen, joka oikeastaan oli yhtenä suurena tekijänä luomassa rotuamme täällä Suomessa. Keskustelimme rodun tilanteesta Suomessa, kuin ulkomailla, yhteistyökumppaneista ja ongelmista. Testiin kuului myös rakenne osio, joka käytiin läpi keskustellen, sekä mallikoiran avulla. Jännitin tapaamista aivan turhaan, sillä tiukka testi sujui helposti ja vaivattomasti, koska aihe oli mielenkiintoinen… Olinhan periaatteessa valmistautunut tähän koko 15 vuoden ajan, kun rodun parissa olen ollut 🙂

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 27/09/2014 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: