RSS

Baltian näyttelyreissu

18 Mar

Baltiaan on aina yhtä mukava matkata, viimeisestä onkin 1,5 vuotta aikaa. Tällä kertaa alku ei mennyt aivan putkeen, mutta vaikeudet vahvistaa. Olin tiiviisti töissä ennen reissua ja vielä lähtöiltanakin 20:00 asti. Illalla alkoi lumimyrsky ja lunta tuli useita senttejä, jo kotimatka kesti kaksi kertaa pidempään. Sitten vain kiireellä pakkaamaan ja kuin ollakkaan lähdön hetkellä toinen takapyörä autossa jumissa. Lumen takia pitoa ei saanut mistään ja pyörän auki saamiseen kesti melkein tunnin. Mielessä kävi jo monta asiaa ja millä sitä matkaan lähdetään, jos tämä ei ratkea. Onneksi pyörä aukesi ja pääsimme 2:20 lähtemään kohti Helsinkiä. Keli oli huono ja liukas, jossain vaiheessa älysin ettemme tule kerkeämään laivaan. Olo oli lohduton, mutta siinä ei auttanut, kuin ottaa selviytymisvaihe päälle ja katsoa mitä tuleman pitää. Olimme satamassa 7:30, juuri kun laiva lähti eli 20minuuttia myöhästyimme… Ilman rengasongelmaa ei olisi ollut tätä vaaraa. Onneksi saimme lähdön 10:30 laivaan, joten kiire loppui ja nautimme vain siitä, että oltiin Helsingissä.

Tallinnaan päästyämme haimme parille koiralle passiin matolääke merkinnät ja täten matka jatkui kohti Rigaa. Oli aika haaste selviytyä 40h unettomuudella ja siksi täytyi ottaa taukoja, sekä päikkärilepoja matkalla. Kyllä tuo liikennekulttuuri on niin erilainen, eihän minusta ollut isossa kaupungissa ajamaan 70km/h ja ohittelemaan muita. Tyydyin ajamaan hidasta vauhtia ja ”väistelemään” ohi kiitäviä. Sellainen etu kyllä oli, että mikäli näytit vilkkua annettiin sinulle rehdisti tietä. 

Perille päästiin ja hotelli oli oikein mukava. Koiramäärän vuoksi piti meidän ottaa Helin kanssa omat huoneet. Matkassa mukana Ralph ja Charlotte, enkä tietenkään raaskinut jättää nuorisoa pois, kun junnuiässä olivat, eli mukana myös Ralphin poika Viljami ja tyttö Luna. Varsinaiset ”ummikot ulkomailla”, kun oli nuoret ensikertalaiset ihmettelemässä suurta maailmaa.

Ensimmäisenä päivänä meillä oli muutaman kilometrin päässä Spanieli Clubin ryhmänäyttely. Kehä alkoi vasta klo 16:00 jälkeen, joten tuntui liki iltanäyttelyltä tämä kokemus.

Viljami (A. Renaissance All Over) jun ERI/1, KP, jun-Sert ja PU-2

Ralph (Ch Adamant’s Renaissance Man) valio ERI/1, SA, PU-1, SERT ja VSP -> uusi Baltian & Latvian Muotovalio!

Luna (A. Finally A Queen) jun ERI/1, KP, jun-Sert ja PN-3

Charlotte (A. The Forever Moments) nuo ERI/1, SA ja PN-2

Kasvattajaryhmä Adatza’s BIS-1 kasvattaja

Parikilpailussa Viljami & Luna BIS-2 pari


Jatkuuu…..

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 18/11/2016 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: