RSS

Ada In Memoriam

22 Maa

FI MVA ENGWELL’S SUZY QUATTRO ”Ada”

17.1.2002 – 22.3.2017
”Kipua on, mut ei tuskaa.

Eletyn elämän kolhuja vain.

Jotakin totta ja voimaakin,

sydän on ehjä kuitenkin.


Ja kun sä vain istut viereen mun,

siin on jotain niin oikeaa.

Valoa aamun valkeaa,

maata kantavaa.”
Adan taivasmatka alkaa tänään ja hän onkin elänyt varsin pitkän sekä terveen elämän. Varsinkin viime viikot ovat olleet varsin mieleenpainuvat, koska hän on ollut niin virkeä ja iloinen, kuin nuori tyttö. Onneksi olotila hänellä on nyt palautunut normaaliksi, on todella levollinen, ei kipuja ja on syöty herkkuja antaumuksella, sekä nukuttu pitkään. Nyt vain jalat ja kroppa ei enää jaksa toimi, vaikka vielä näkyy paloa silmissä. 

Ensimmäinen oma pentuni ”pikkumusta” Ada matkasi kotiin maaliskuussa vuonna 2002, olin tuolloin 14 vuotias. Adan kanssa olimme erottamattomat, ahkerasti käytiin kaikki toko-, näyttely-, taipparikoulutukset, myöhemmin myös agility sekä talkoot. Kisakentillekin saivat meidät houkuteltua, tuloksiakin tuli ja satunnaisesti käytiin myös näyttelyissä. Saatiin paljon koko elämän mittaisia ystäviä 💕 Vanhoilla päivillä harrastettiin kaverikoirailua ja saatiin tunnistusta, myöhemmin myös muutamat veteraani näyttelyt, josta tulikin useampi palkinto ja näyttelyn paras veteraani voitto. Ada oli kaikkien oma mamma ja monet kennelimme pennut se on hoteissaan varamummona hoitanut (pentujen suuri idoli). Ada oli se suurin syy ja palo rotuun, jonka seurauksena springeri tuli meille jäädäkseen. Ada eli pitkän ja hyvän elämän. Nyt on elämäni koira tähtenä ja jäämme ikuisesti häntä kaipaamaan. 

”Kukaan ei koskaan voi sun paikkaa ottaa. Kukaan ei mun maailmasta tee kauniimpaa.”

Ada pääsi tammikuussa vielä valokuvamalliksi, ikuistettiin virkeästä mummosta 15 vuotispäivän kunniaksi muutama muisto. Kiitos Heidi Salo 💕

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 22/03/2017 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: