RSS

Treeni viikonloppu

07 Tou

Saatiin viikonloppuna sijoitusnarttumme Desi (A. Intense Desire) 5kk yökylään, tarkoituksena hieman treenata näyttelyjuttuja ja taippareita. 

Olen erittäin tyytyväinen Desin kehitykseen joka suhteessa. Sopiva luusto, mittasuhteet ja koko, hieman vielä toki löysyyttä, mutta kohtuudella. Erityisen iloinen olen luonteeseen ja työinnokkuudeen, niitä päästiinkin testailemaan tänään. Tehtiin vähän nouto ja kantotreeniä, sekä tutustuttiin peuran sorkkaan, tietysti sitä piti myös kantaa.Seuraavan päivänä sunnuntaina suunnattiin Varkauden Viljolahteen mätsäriin. Tämä oli Desin ensimmäinen näyttelykokemus, eikä neiti ollut moksiskaan mistään. Saatiin myös päivän aikana treenailtua hienosti seisomista ja juoksua. 

Desi oli kaikista pennuista paras eli 1. sija ja lopulta koko mätsärin BIS-2

Päivän lopussa suunnattiin porukalle pieniin taipparitreeneihin. Desille tuntui nämäkin menevän mutkattomasti, nenä toimi jäljellä, kuin kokeneemmallakin, eikä paukut häirinneet lainkaan. Viljami ja Charlottekin loisti vahvalla suorituksella, vielä kun saadaan Charlotte uimaan varmasti joka tilanteessa, niin taippareihin.

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 07/05/2017 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: