RSS

Uskomaton Moletain reissu

27 Tou

Meillä oli toukokuun lopussa jännä reissu, liki viikko reissun päällä. Lähdettiin jo tiistaina hyvissä ajoin, sillä tarkotus oli treffata Ralphin lapsukaisia Jadea, Leniä ja Ronia. Yö vietettiin Lahden hotellissa hyvin rennosti ja valmistautuen tuleviin kilometreihin. 

Keskiviikkona bussi starttasi klo 18:00 Lahdesta kohti Helsinkiä. Laivalla seilattiin klo 22:00, jonka jälkeen alkoi yötön yö kohti Liettuaa. Onneksi tuli hankittua kunnon niskatyyny, sillä ei sitä istumista penkissä oikein nukkumiseksi voinut sanoa. Yö meni yllättävän nopeasti, vaikka alussa havahduin tunnin välein torkuiltani. Kuulemma oli villisika mennyt bussin edestä Pärnun kohdalla, mutta siitä ei minulla mitään muistikuvaa.

Torstai aamu sarasti bussin kyydissä, saatiin oikeen kunnom shokki herätys Latvian ja Liettuan rajalla, kun paikalleen jätetty rekka valui hiljalleen suoraan bussimme perään. Siinä sitten alle metrin päässä tuijotettiin takaikkunasta rekan keulaa ja toivottiin sen poistuvan pian, ennen kuin tulee lopullisesti läpi bussiin. Selvittiin siis säilähdyksellä ja pintavauriotkin tuli vain rekkaan. Oltiin 11:00 maissa perillä Vilnassa, päästyämme hotelliin oli aika selvää että unten maille. Vierähti mukavat 4 tuntia makoisasti pötkötellen ja piti vähän patistaa itseään, että jaksoi nousta koiria laittamaan. Onneksi koiran laiton jälkeen kaverit tuli vähän meitä piristämään.

Perjantai oli ensimmäinen näyttelypäivä, jolloin järjestettiin eri rotujen erikoisnäyttelyitä. Meillä bird dog show ja jaossa oli luokka SERT sekä epävirallinen club winner titteli. 

Ralph (Adamant’s Renaissaince Man) oli paras uros-1, sert, VSP ja Club Winner-17

Charlotte (A. The Forever Moments) sai luokka SERTin


Ralph

JATKUU…

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 27/05/2017 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: