RSS

Spanieliliiton Päänäyttely 2017

07 Lok

Vuoden viimeinen näyttely oli ikimuistoinen Spanieliliiton Päänäyttely, joka on ennenkin ollut meille jotenkin uskomaton kokemus. Aikoinaan vuonna 2002, se oli minun ensimmäinen näyttely oman koiran kanssa ja samalla Adan ensimmäinen näyttely juniori luokassa, Adan kanssa käytiin myös vuonna 2003. Puolestaan vuonna 2008, se oli Ilonan ensimmäinen näyttely juniori luokassa. Tämän jälkeen päänäyttely muuttui toistaiseksi vain spanieliliiton alaisille roduille, joten englanninspringerspanielit eivät enää päässeet sinne (olimme erkaantuneet spanieliliitosta omaksi rotuyhdistykseksi). 

Viimein suureksi iloksi 7 vuoden jälkeen,  vuonna 2015 olivat taas englanninspringerspanielit tervetulleita! Sinä vuonna tämä oli Charlotten, Jasson ja Danin ensimmäinen näyttely pentuluokassa. Charlotte oli paras narttupentu, ROP- ja BIS-2 pentu, Jasso paras urospentu ja VSP-pentu, Dani pienten urospentujen 2. sija, sekä Ralph komeasti rodussa ROP ja BIS-4. Seuraavana vuonna 2016, oli tämä Royalty-pentujen ensimmäinen näyttely hienoin tuloksin, sekä kruununa Charlotten ROP ja koko näyttelyn kaunein kaikista spanieleista eli BEST IN SHOW-1 😍 ja Jasso paras uros-2…. katselin että spanieliroduista aikaisemmin tämän on englanninspringerspanieleista voittanut mm. Hurricane Of Skyway -83, Rwyn Jamathi -84, Sweetie-Pie Double Trouble -88, Mompesson Special Dream -94, Päiosspring Aniti -96 ja nyt Charlotte -16!!! 

Tämä vuosi 2017 ei jäänyt entisiä huonommaksi. Tällä kertaa se oli Feeling-pentueen ensimmäinen näyttely, jälleen hienoin tuloksin ja tällä kertaa veli pisti parastaan eli Jasso Paras Uros-1, VSP ja BIS VSP 3! Charlotte voitti hienon avoimen luokan, jossa 9 koiraa ja lopulta ”PN-5”. Kasvattajaryhmämme oli viidestä toinen ja Ralphin jälkeläisryhmä myös toinen.
Jatkuu….

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 07/10/2017 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: