RSS

Pennut 3,5 viikkoa

20 Huh

Pentulaatikolla on elämää…

Ensimmäinen viikko syntymästä on pentujen elämässä melkolailla nukkumista ja syömistä. Onnellisena ne nukahtavat täysien masujen kanssa ja emä pysyttelee aina lähellä. Taitavasti ne jo silloin ohjautuvat tissille, vaikka meno onkin ryömimistä silmät ja korvat kiinni. Emo putsaa ja pissittää pennut säännöllisesti.

Toisella viikolla alkavat pennut jo haparoida askelia, ensimmäiset kävelevät jo ennen, kuin silmät on auenneet. Ei aikakaan, kun kaikkien silmät, sekä korvat ovat auki ja maailma on täynnä kaikkea uutta.

Kolmantena viikkona taidot ovat hurjasti kehittyneet. Enää laatikon äärellä ei tehdä mitään salaa 😉 nimittäin äänien kuuluessa laatikosta kurkistaa pystyyn nousseet päät seuraten tarkkoina mitä tapahtuu. Hereillä ollessa on kiva leikkiä ja painia sisarusten kanssa. Aloitetaan hiljalleen ensimmäisten kiinteiden maistelu ja sehän maistuu. Ruokintaan on yhdistetty luoksetulon ensiopettelu pillillä. Pennut osaavat jo nyt itse pissiä ja kakkia, siksi pentujen vessa on viritetty valmiiksi ja niitä ohjataan sinne ahkerasti niiden herättyä, sekä syötyä.

Luoksetulo – kasvattajan lahja pennunostajalle

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 20/04/2020 Kategoria/t: Ei kategoriaa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: